snedspark blogg.se

snedspark -

4 mål gjorda och 0 insläppta i Kallinge! Under gårdagskvällen begav vi oss till Kallinge för match. Matchen spelades på konstgräs och på något liknande 9 manna plan. Första halvlek blir det mycket kamp, mycket långbollar och mycket löpning utan boll för många spelare. Vi lyckas gå till halvtid med 1-0 ledning. I andra halvlek lyckas vi få ner bollen på marken och få igång lite mer passning och kombinationsspel. Slutresultatet blir till 4-0! 4-0 seger över Nopeln! 4-0 seger över Nopeln!

OVERVIEW

The domain snedspark.blogg.se currently has an average traffic ranking of zero (the lower the more traffic). We have crawled twenty pages within the website snedspark.blogg.se and found six websites linking to snedspark.blogg.se.
Pages Parsed
20
Links to this site
6

SNEDSPARK.BLOGG.SE TRAFFIC

The domain snedspark.blogg.se has seen varying quantities of traffic all through the year.

elizeinusa -

Jag tog väl en kort semester från bloggen antar jag. Husets internet har inte riktigt samarbetat och min dator är segare än karamellkola så det har inte direkt lockat att sitta timme ut och timme in och bara vänta på att bli uppkopplad. Förmodar att jag har tur idag så passar på att skriva nu när det fungerar något bra iallafall. Vi kan börja att skriva hur veckan har varit. Day off och då passade jag och Emma på att åka till. Snart tar vi helg igen! Idag söndag ska vi .

PatrikochMalin -

Som ni kanske redan räknat ut hat jag ingen värst insoiration till bloggandet vilket gör att jag lägger ner. Kanske inte för alltid men för ett tag iaf. Dessutom har jag sett några vårblomma som snart kommer se sitt ljus. Snö, snö, snö.

WHAT DOES SNEDSPARK.BLOGG.SE LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of snedspark.blogg.se Mobile Screenshot of snedspark.blogg.se Tablet Screenshot of snedspark.blogg.se

SNEDSPARK.BLOGG.SE SERVER

I identified that a single page on snedspark.blogg.se took nine hundred and twenty-eight milliseconds to load. I could not discover a SSL certificate, so therefore I consider snedspark.blogg.se not secure.

SERVER SOFTWARE

We identified that this domain is using the nginx/1.6.2 server.

SITE TITLE

snedspark -

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The domain snedspark.blogg.se has the following on the web site, "4 mål gjorda och 0 insläppta i Kallinge! Under gårdagskvällen begav vi oss till Kallinge för match." I analyzed that the webpage also said " Matchen spelades på konstgräs och på något liknande 9 manna plan." They also stated " Första halvlek blir det mycket kamp, mycket långbollar och mycket löpning utan boll för många spelare. Vi lyckas gå till halvtid med 1-0 ledning. I andra halvlek lyckas vi få ner bollen på marken och få igång lite mer passning och kombinationsspel. Slutresultatet blir till 4-0! 4-0 seger över Nopeln! 4-0 seger över Nopeln!."